سه‌شنبه، اردیبهشت ۰۱، ۱۳۸۳

مصرف غلات خطر ابتلا به ديابت را كاهش مي‌دهد
افرادي كه از غذاهاي سبوس‌دار به ويژه غلات سبوس‌دار استفاده مي‌كنند كمتر در معرض ابتلا به ديابت قرار دارند
افرادي كه پيوسته از غذاهاي سبوس‌دار در برنامه غذايي خود استفاده مي‌كنند خطر ابتلا به سندرم سوخت و ساز (متابوليكي)، بيماريهاي قلبي ـ عروقي و عوامل خطرسازي را كه منجر به ديابت نوع 2 مي‌شود را در خود كاهش مي‌دهند.
براساس نتايج تحقيقات پزشكان، بدن افرادي كه 3 بار يا بيشتر در روز، مواد سبوس‌دار استفاده مي‌كنند كمتر دچار سندرم سوخت و ساز مي گردد